Magazijnier Keestrack -Bilzen, België

27 April 2017

Als magazijnier sta je in voor de uitvoering van het volledige magazijn zowel inbound als outbound. Dit omvat onder meer orderpicking, in- en uitpakken van leveringen maar ook de voorraadadministratie, kwaliteitscontrole en het stockbeheer.

Je staat in voor de ontvangst van klanten, levert zowel intern aan de Serviceafdeling, als extern aan klanten de juiste onderdelen en registreert deze in het ERP-systeem.

Je zorgt voor een correcte opvolging van aanvragen en retours en zorgt voor een goed functionerend en proper magazijn. Verder functioneer je als back-up van de Spare Parts afdeling waar klanten telefonisch te woord worden gestaan en waar je kan bijspringen bij het opstellen van offertes.

Je hebt bij voorkeur een technische studierichting afgerond en werkervaring in een gelijkaardige functie. Je bent communicatief sterk met een basiskennis Frans en Engels en je kunt zowel zelfstandig als in team functioneren. Je kan snel en vlot werken met pc en e-mail. Je werkt graag in een dynamische en afwisselende omgeving. Uiteraard ben je in het bezit van een geldig heftruck attest en heb je een enthousiaste persoonlijkheid. 

Je krijgt een unieke kans om deel uit te maken van een sterk en gezond internationaal bedrijf met een professionele aanpak. Je komt in een leuke werksfeer terecht waar je een reële meerwaarde kunt betekenen. Wij bieden je een dagpost (38 u) fulltime uurrooster een aantrekkelijk salaris aan.

Herken je jezelf in deze functie, stuur je motivatiebrief inclusief CV naar Kurt.degreef@keestrack.net

Share this news: