Customer Service Technieker Keestrack - Bilzen, België

02 May 2017

Als customer service technieker biedt je een perfecte service aan onze klanten. Het onderhoud en de reparaties uitgevoerd aan Keestrack breek- en zeefmachines worden uitgevoerd over heel België, meestal op de werf van de klant, maar ook in de werkplaats te Bilzen.

U rapporteert aan de service-coördinator planner waarvan u dagelijks uw instructies krijgt, zowel verbaal als elektronisch via de tablet.

Je bent zelfstandig in staat om een diagnose te stellen voor de problemen die zich voordoen, zoals elektrische, hydraulische en mechanische problemen. Een hydraulisch of elektrisch plan kun je perfect lezen om zodoende een analyse te maken wat de problemen zouden kunnen veroorzaken.

Ook software issues en het down- en uploaden van de nodige programma's voor onze machines behoort tot je taken. Mechanische reparaties zoals vervangen van slijtonderdelen, zeefnetten, lagers en dergelijke behoren uiteraard ook tot je takenpakket.

Een ander belangrijk aspect is het opstarten van nieuwe machines, het optimaal afstellen volgens de applicatie en de operators ter plaatse training geven.

Het opstellen van je dagrapporten gebeurt online via een app op je tablet, hierop noteer je de benodigde commentaren, foto’s en registreer je je werkuren en laat je de klant handtekenen. Een accurate administratieve opvolging is zeker vereist.

Je hebt bij voorkeur een technische elektro/mechanica studierichting afgerond en minimum 2 jaar werkervaring in een gelijkaardige functie, ervaring in grondverzetmachines is een pré. Een goede basiskennis van mechanica, hydraulica en elektriciteit is een absolute must, kunnen lassen is een extra pluspunt.

Je bent communicatief sterk, met een stevige kennis Frans en Engels, en je hebt aandacht om processen en producten te verbeteren.

Je kunt zowel zelfstandig als in team functioneren. Je werkt graag in een dynamische en afwisselende omgeving en bent flexibel in werkuren.

Je krijgt een unieke kans om deel uit te maken van een sterk en gezond internationaal bedrijf met een professionele aanpak. Je komt in een leuke werksfeer terecht waar je een reële meerwaarde kunt betekenen. Wij bieden je een dagpost (40 u) fulltime uurrooster een aantrekkelijk salaris aan.

Herken je jezelf in deze functie, stuur je motivatiebrief inclusief CV naar Kurt.degreef@keestrack.net

Share this news: